fbpx

PERHATIAN WANITA BERTUDUNG! KINI TERBONGKAR!

Bagaimana Kami Telah Membantu Lebih Dari

0
Pelanggan ATASI RAMBUT GUGUR hanya dengan 3 Cara Yang Mudah!

Adakah Anda Menghadapi Masalah Berikut?

Memperkenalkan…

Le Femina Premium Hijab Hair Mist

Apa Manfaat Le Femina Premium Hijab Hair Mist?

Sejauh mana Le Femina Premium Hijab Hair Mist membekalkan nutrisi terhadap rambut anda..

Siapa yang Sesuai Menggunakan Le Femina?

JOM Kita Tengok TESTIMONI
Le Femina!

5/5
Syahirah – Alhamdulillah lepas seminggu pakai dah tunjuk kesan. Saya ada masalah rambut gugur. Sebelum ni sikat rambut mesti sikat penuh dengan rambut tapi skrg tinggal 2-3 helai je yang gugur. Syukur sangat2. Anak rambut pun dah start tumbuh 😇
5/5

Fatehah – Lepas saya guna Le Femina nii hampir seminggu masalah rambut gugur, kelemumur, rmbut kering, kusut, kembang, masalah kulit kpala berbau semua dh berkurangg🥰
Alhamdulillah dh hmpir 3 bulan saya guna Le Femina nii.

5/5

Saiyidah – Dulu rambut gugur banyak sangat , tapi lepas pakai Le Femina Alhamdulillah rambut yang gugur setiap hari , boleh kira guna jarilah sikit sangat .

Jimat sebab dengan 1 produk tp ada pelbagai guna . Duit jimat , masa pon jimat . 1 botol pon boleh tahan lama .

5/5

Aanis – Alhamdulillah ni first time saya guna produk yg berkesan untuk mslh rmbut, saya dh guna le femina sebulan nmpk bnyak perubahan rmbut gugur saya 😍 terima ksih kak tiha kluarkan produk ni ❤️

5/5

Yaya – Selepas penggunaan pada minggu yang pertama, masalah rambut gugur saya semakin berkurangan dan rambut menjadi lebih senang diurus dan lembut.Kulit kepala saya menjadi lebih segar dan tak lagi berbau atau berminyak, malah sentiasa wangii dan selesa terutama semasa bertudung.

5/5

Atiqah – Saya suka guna Le Femina sebab dapat merawat rambut gugur dan kelemumur saya. Sekarang dah makin kurang dah rambut gugur dan kelemumur. Kalau dulu cuci rambut je mesti gugur banyak, sikat je banyak rambut gugur. Sekarang alhamdulillah dah kurang. Lepasni nak beli normal pack pulak 😍

Berapa Harga Le Femina ni?

Tawaran Hebat Untuk Anda Yang Serius Nak Atasi Rambut Gugur

TAWARAN HEBAT KEPADA 300 ORANG TERAWAL !!!

Ada Lagi MENARIK !

BONUS 1 - Ebook Panduan Rambut Cantik Bersama Le Femina bernilai RM399

Ebook Ini Menerangkan Tentang :

BONUS 2 - 13 Video Tips Penjagaan Rambut Dari Rumah bernilai RM299

Antara topik yang akan dikongsikan ialah:

3 Jaminan Untuk Anda..

Nikmati pembelian berbaloi, tanpa sebarang risiko..

Jaminan Pulangan Wang

Setiap pembelian di lindungi dengan jaminan pulangan wang jika ada sebarang kerosakan.

Selamat Digunakan

Le Femina Premium Hijab Hair Mist telah mendapat pengiktirafan Halal dari Jakim & disahkan selamat oleh KKM.

Harga yang Berpatutan

Le Femina Premium Hijab Hair Mist kaya dengan pelbagai campuran bahan premium untuk kesihatan di tawarkan pada harga mampu milik.